O mně

pátek 18. dubna 2014

Zelený čtvrtek - zelené pivo - večer plný překvapení!

Je hezký, že aspoň nějaký tradice se u nás ještě ctí. Třeba zelený pivo na Zelený čtvrtek, mňam! Už dlouho se mi nestalo, že bych ve čtvrtek večer hledala v Praze restauraci tak dlouho! Všude plno, na všech stolech zelené pivo a za ním vysmáté tváře. Nakonec jsme zapluli do úplně neznámé hospůdky, která nás poctila výborným jídlem, zeleným pivem a přehlídkou nejrůznějších druhů nádobí...


Na Zelený čtvrtek by byla ostuda nedat si někde zelené pivo. A tak jsme vyrazili. Po dlouhém, dlouhém obcházení přeplněných podniků jsme narazili na jednu hospůdku, která se zdála být docela přívětivá. Sice po vchodu dovnitř vypadala jako čtvrtá cenová, ale žízeň už byla veliká. A nakonec nás mile překvapila. Jídlo bylo naprosto vynikající!


Dlaší věc, která se mi asi nikdy nestala - každé pivo a každý drink jsme dostali do úplně jiného druhu skla. Možná to je chytrý tah, jak docílit, aby toho člověk vypil co nejvíc! Protože stále máte pocit, že pijete něco nového.



I když jednu novou věc jsme opravdu ochutnali. Další překvápko! Kdo by čekal, že zrovna tady objevíme nejlepší drink ever! Byl to míchaný drink z nové Ballantines Brasil (Ballantinka s výtažky z limetky) se Spritem, limetkou a ledem. Výborná záležitost!



Také jste si dali včera zelené pivo? A je vám dobře? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)